Βλασσόπουλος : «Κινδυνεύαμε να κατέβουμε με οκτώ παίκτες»

Βλασσόπουλος : «Κινδυνεύαμε να κατέβουμε με οκτώ παίκτες»

Η ΕΘνική επικράτησε της Ιταλίας στην πρώτη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εφήβων και ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε για τον αγώνα αλλά και τα χτεσινά προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Η Εθνική Εφήβων ξεκίνησε με νίκη επί της Ιταλίας, τις υποχρεώσεις της στην πρεμιέρα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18. Ωστόσο ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βλασσόπουλος, μίλησε για τα προβλήματα που προέκυψαν την χτεσινή μέρα και μπορούσαν να επηρεάσουν άμεσα την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ελλάδας:

«Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλά για πρεμιέρα Ευρωπαϊκού, όπου συνήθως υπάρχουν η πίεση και το άγχος. Εμείς έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα υγείας που προέκυψαν την Παρασκευή σε τέσσερις αθλητές μας, καθώς Καματερός, Αρσενόπουλος, Σανδραμάνης και Καράμπελας παρουσίασαν συμπτώματα διάρροιας και εμετούς. Τόσο ο γιατρός της ομάδας Γιώργος Παππής, όσο και ο φυσιοθεραπευτής Τάσος Παπαγιαννίδης κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες, καθώς κινδυνεύαμε να κατέβουμε στον πρώτο αγώνα με οκτώ παίκτες. Τελικά οι τρεις από τους τέσσερις αθλητές μας αισθάνθηκαν καλύτερα, ο Καματερός παρέμεινε στο ξενοδοχείο, και έτσι αντιμετωπίσαμε την Ιταλία. Τα παιδιά παρά το πρόβλημά τους βοήθησαν πάρα πολύ, είχαμε σε πολύ καλή ημέρα τον Ρογκαβόπουλο και με καλή άμυνα φέραμε το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα απέναντι στους Λετονούς, είπε:

«Είναι γηπεδούχος, σκληρή και δυνατή ομάδα. Θα έχει τη στήριξη του κόσμου, όμως για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς θέλουμε να βρεθούμε σε όσο το δυνατόν γίνεται πιο πλεονεκτική θέση στον χιαστί αγώνα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ