Βλασσόπουλος : «Τα ριμπάουντ μάς στέρησαν τη νίκη»

Βλασσόπουλος : «Τα ριμπάουντ μάς στέρησαν τη νίκη»

Από τη στιγμή που οι αγώνες της πρώτης φάσης δεν κρίνουν τίποτα, δεδομένου ότι έτσι κι αλλιώς όλες οι ομάδες περνούν στην επόμενη φάση, εκείνο που απασχολεί τον Γιώργο Βλασσόπουλο και τους συνεργάτες του στην Εθνική εφήβων είναι ο αντίπαλος στη φάση των «16». Κι εκεί τα πράγματα είναι συγκεχυμένα, όπως συγκεχυμένη είναι γενικά η […]

Από τη στιγμή που οι αγώνες της πρώτης φάσης δεν κρίνουν τίποτα, δεδομένου ότι έτσι κι αλλιώς όλες οι ομάδες περνούν στην επόμενη φάση, εκείνο που απασχολεί τον Γιώργο Βλασσόπουλο και τους συνεργάτες του στην Εθνική εφήβων είναι ο αντίπαλος στη φάση των «16». Κι εκεί τα πράγματα είναι συγκεχυμένα, όπως συγκεχυμένη είναι γενικά η εικόνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ως τώρα.

Στις δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι ο ομοσπονδιακός τεχνικός εξήγησε κατ’ αρχάς πώς ήρθε η ήττα από τη Λετονία:

«Από την αρχή ξέραμε ότι η Λετονία είναι μια δυνατή ομάδα και ειδικά μέσα στην έδρα της. Ξεκινήσαμε χωρίς ενέργεια στην άμυνα και χωρίς συγκέντρωση σε φάσεις που τις είχαμε μελετήσει στο βίντεο. Στη συνέχεια περάσαμε μπροστά στο σκορ, όμως κάποια χαμένα αμυντικά ριμπάουντ μας στέρησαν τη νίκη. Πλέον βλέπουμε τους Κροάτες και στο βάθος τον χιαστί αγώνα, που είναι και ο πιο σημαντικός. Είδαμε την Ιταλία να κερδίζει την Κροατία, ενώ και στον άλλο όμιλο που μας ενδιαφέρει έχουν έρθει αποτελέσματα που μας δυσκολεύουν να διακρίνουμε ποιος είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ