Με Γαλλία οι έφηβοι

Με Γαλλία οι έφηβοι

Η Εθνική ομάδα των εφήβων κατέλαβε τελικά τη δεύτερη θέση στον Α’ όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά τη νίκη της με 76-67 επί της Κροατίας. Και τούτο διότι ισοβάθμησε στην κορυφή με τη Λετονία, η οποία νίκησε την Ιταλία με 90-68 και καθώς είχε νικήσει και την ελληνική ομάδα, υπερτερούσε στην ισοβαθμία και κατετάγη πρώτη. […]

Η Εθνική ομάδα των εφήβων κατέλαβε τελικά τη δεύτερη θέση στον Α’ όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά τη νίκη της με 76-67 επί της Κροατίας. Και τούτο διότι ισοβάθμησε στην κορυφή με τη Λετονία, η οποία νίκησε την Ιταλία με 90-68 και καθώς είχε νικήσει και την ελληνική ομάδα, υπερτερούσε στην ισοβαθμία και κατετάγη πρώτη.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι αντίπαλος της Εθνικής μας στο κρίσιμο χιαστί της φάσης των «16», που οδηγεί στα προημιτελικά, θα είναι η Γαλλία. Οι «τρικολόρ» υπέστησαν βαριά ήττα από τη Γερμανία με 93-76 και κατέλαβαν την τρίτη θέση του Β’ ομίλου, που τους στέλνει πάνω στην ελληνική ομάδα. Ο αγώνας της Εθνικής μας με τη Γαλλία θα γίνει την Τετάρτη 1/8 στις 16:15.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια:

Λετονία-Τουρκία
Ρωσία-Ιταλία
Γερμανία-Κροατία
Ισπανία-Μαυροβούνιο
Φινλανδία-Μεγ. Βρετανία
Σερβία-Ουκρανία
Λιθουανία-Βοσνία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ