Ελλάδα – Ισπανία 70-85

Ελλάδα – Ισπανία 70-85

Η Εθνική Εφήβων ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Ισπανία με 85-70 σε αγώνα κατάταξης για το Eurobasket U18.

Η Εθνική Εφήβων δεν κατάφερε ούτε να κοντράρει την Ισπανία στον πρώτο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 9-16 του Eurobasket U18 και ηττήθηκε με 85-70 όμως δεν υπάρχει άγχος όσον αφορά την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία καθώς του χρόνου διοργανώνει το Eurobasket.

Οι παίκτες του Γιώργου Βλασσόπουλου δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά το παιχνίδι και κυνηγούσαν εξαρχής τη φούριας ρόχας, οι οποίοι ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και ξέφυγαν στο σκορ. Στην επανάληψη η Ελλάδα προσπάθησε να πλησιάσει, τα κατάφερε όμως τελικά ένα μπλακ άουτ στα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να ξεφύγει και να πάρει μια άνετη νίκη που της εξασφάλισε την παραμονή στην Α’ κατηγορία.

Η Εθνική από την άλλη δεν έχει να αγχώνεται για το ενδεχόμενο υποβιβασμού, καθώς θα διοργανώσει του χρόνου το Eurobasket U18 στο Βόλο. Οι διεθνείς μας έχουν να αντιμετωπίσουν τον ηττημένο του Κροατία-Ουκρανία, για τις θέσεις 13-16

Πρώτος σκόρερ του ματς ήταν ο Πάρα με 17 πόντους για την Ισπανία, ενώ 16 είχε ο Αλοσέν. Για την Εθνική μας ο Τσουμάνης είχε 12 πόντους και ο Σανδραμάνης 11.

Τα δεκάλεπτα: 17-25, 36-44, 48-57, 70-85.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ