14η θέση για την Εθνική Εφήβων

14η θέση για την Εθνική Εφήβων

Η Εθνική Εφήβων ηττήθηκε από τη Φινλανδία στους αγώνες κατάταξης με 89-85 στην παράταση και τελικά κατέλαβε τη 14η θέση στο Ευρωμπάσκετ της Λετονίας

Η Εθνική ομάδα των εφήβων ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Φινλανδίας με 89-85 στην παράταση, 75-75 στην κανονική διάρκεια, και τελικά κατέβαλε τη 14η θέση στο Ευρωπαϊκό της Λετονίας.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκόρ και το ημίχρονο να λήγει με 37-34 υπέρ των Φινλανδών. Στην τρίτη περίοδο, η Εθνική μας πάτησε το γκάζι και με εκπληκτική άμυνα ξέφυγε με 11 πόντους, δεχόμενη μόλις 12 ενώ σκόραρε 26. Την τελευταία περίοδο όμως οι έφηβοι της Φινλανδίας δεν τα παράτησαν και με δικό τους επιμέρος 26-15 φτάσαμε στο 75-75 και την παράταση. Εκεί οι Φινλανδοί αποδείχτηκαν ψυχραιμότερη και με εύστοχες βολές στα φάουλ της Εθνικής μας, για να σταματάει το χρονόμετρο, νίκησε στις λεπτομέρειες με 89-85.

Για την Εθνική ξεχώρισε για άλλη μια φορά ο Νίκος Ρογκαβόπουλος και με 33 πόντους και 10 ριμπάουντ εντυπωσίασε σε άλλο ένα παιχνίδι. Άξιοι συμπαραστάτες του σήμερα ήταν ο Βασίλης Γάργαλης με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης με 18 πόντους.

Τα στατιστικά των Ελλήνων παιχτών

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ