Με Ουίλμπεκιν η Εθνική Τουρκίας

Με Ουίλμπεκιν η Εθνική Τουρκίας

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν θα κάνει το ντεμπούτο του με την Εθνική Τουρκίας τον Σεπτέμβριο. Μαζί του κλήθηκε κι ένας συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Σκότι Ουίλμπεκιν έφυγε από την Τουρκία, καθώς υπέγραψε ένα πολύ καλό συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο τον Σεπτέμβρη θα επιστρέψει. Διότι ως κάτοχος τουρκικού διαβατηρίου πλέον καλείται να προσφέρει για πρώτη φορά τις υπηρεσίες του στη νέα πατρίδα του.

Η τουρκική ομοσπονδία τον συμπεριέλαβε στους 19 αθλητές, που υπολογίζονται για τους δύο αγώνες της β’ φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 με Μαυροβούνιο (14/9 στην Άγκυρα) και Σλοβενία (17/9 στη Λουμπλιάνα). Κι έτσι θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Τουρκίας, στην οποία επιστρέφει μετά από τρία χρόνια κι ένας συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Ερσάν Ιλιασόβα, που είχε να παίξει με την Εθνική από το Ευρωμπάσκετ του 2015.

Γενικά οι Τούρκοι θα κατεβάσουν δυνατή ομάδα στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου, αφού κλήθηκαν και άλλοι δύο ΝΒΑερ, ο Τσεντί Οσμάν και ο Φουρκάν Κορκμάζ. Οι 19 της προεπιλογής είναι οι:

Ντόγκους Μπαλμπάι, Τζέιμς Μπιρσέν, Σερτάκ Σανλί, Μπουγκραχάν Τουντσέρ, Ριντβάν Οντσέλ, Καρτάλ Οζμιρζάκ, Μελίχ Μαχμούτογλου, Γκοκσενίν Κοκσάλ, Εγκέ Αράρ, Αϊμπέρκ Ολμάζ, Ιμπραΐμ Ουγκουρλού, Μετίν Τουρέν, Μπερκάν Ντουρμάζ, Τσεντί Οσμάν, Ομέρ Γιουρτσεβέν, Σκότι Ουίλμπεκιν, Ερσάν Ιλιασόβα, Φουρκάν Κορκμάζ, Σεμίχ Ερντέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ