Παπαδόπουλος: «Οι Ισπανοί είχαν περισσότερες λύσεις»

Παπαδόπουλος: «Οι Ισπανοί είχαν περισσότερες λύσεις»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Παίδων μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν κουρασμένοι και άστοχοι, ενώ οι Ισπανοί είχαν περισσότερες λύσεις.

Η Εθνική ομάδα Παίδων πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της απέναντι στην Ισπανία, αλλά δεν τα κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη και πλέον θα τα δώσει όλα για να τερματίσει στην 5η θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16, που διεξάγεται στη Σερβία. Ο τεχνικός της «γαλανόλευκης», Κώστας Παπαδόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν κουρασμένοι και άστοχοι, ενώ οι Ισπανοί είχαν περισσότερες λύσεις.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τα πήγαμε καλά μέχρι την αρχή της τρίτης περιόδου. Καταφέραμε να τους περιορίσουμε, είχαμε ρυθμό, η άμυνα ήταν όπως έπρεπε, αλλά αν δεν ακολουθήσει και η επίθεση, τότε υπάρχει πρόβλημα. Τα παιδιά το πάλεψαν πολύ δυνατά και ως το τρίτο δεκάλεπτο τους κοντράραμε περισσότερο από ότι οποιαδήποτε άλλη ομάδα μέχρι τώρα στο τουρνουά. Ήταν πολύ δύσκολο όμως, είχαν πολλές λύσεις, ήρθε και η κούραση, ήμασταν και άστοχοι πάλι και μετά τη σειρά της ήρθε η και η ήττα».

Η γαλανόλευκη θα δώσει δύο ακόμα παιχνίδια για τις θέσεις 5-8, με τη Λετονία να είναι ο πρώτος αντίπαλό της. «Θέλουμε να κάνουμε δύο καλές εμφανίσεις και να πάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη. Η Λετονία είναι μια καλή ομάδα, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να τους χτυπήσουμε. Υπάρχει κι ένα ρεπό αύριο, θα προετοιμαστούμε και θα πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ