Ντατόμε: «Τα παράθυρα της FIBA είναι μια αναστάτωση»

Ντατόμε: «Τα παράθυρα της FIBA είναι μια αναστάτωση»

Ο Τζίτζι Ντατόμε μίλησε για τα «παράθυρα» της FIBA, τονίζοντας πως είναι μια αναστάτωση και για τους παίκτες και για τις ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Τζίτζι Ντατόμε εμφανίστηκε αρκετά επικριτικός για το σύστημα διεξαγωγής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, μιλώντας στην εφημερίδα Corriere dello Sport. Επίσης ο Ιταλός φόργουορντ αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη Φενέρμπαχτσε με τα οικονομικά της τονίζοντας πως δεν ανησυχεί καθόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα παράθυρα της FIBA δεν επιτρέπουν στους παίκτες του ΝΒΑ και της Euroleague να παίξουν με τις εθνικές ομάδες τους. Είναι μια τρελή φόρμουλα, μια αναστάτωση. Το μπάσκετ πρέπει να πουλάει καλά το προϊόν του και η κίνηση αυτή δεν είναι και η καλύτερη δυνατή», τόνισε ο Ιταλός φόργουορντ που είναι και στέλεχος της ένωσης παικτών της Ευρωλίγκας. Πάντως ο ίδιος θα είναι παρών στα δύο προσεχή ματς των «ατζούρι».

Όσο για τη νέα σεζόν με τη Φενέρμπαχτσε και το κατά πόσο θα επηρεαστεί από τα οικονομικά προβλήματα; «Δεν ανησυχώ επειδή έλαβα διαβεβαιώσεις πως ο σύλλογος θα πληρώσει τα πάντα και στην ώρα του. Ο Ομπράντοβιτς και ο Γκεραρντίνι επιβεβαιώσαν πως το μπάτζετ θα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Η νέα σεζόν θα είναι ανταγωνιστική και για άλλη μια φορά θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ