Σταμάτη : «Πάμε στο Παγκόσμιο ως αουτσάιντερ»

Σταμάτη : «Πάμε στο Παγκόσμιο ως αουτσάιντερ»

Η Εβίνα Σταμάτη μιλά στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την πορεία της προετοιμασίας της Εθνικής γυναικών και για τους στόχους της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Εθνική ομάδα των γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τενερίφης, έχοντας πλέον ως οδηγό και τα δύο φιλικά που έδωσε στο Βέλγιο. Τα έχασε αμφότερα, αλλά σε μεγάλα διαστήματα έπαιξε καλά και η συνολική παρουσία της δικαιολογεί αισιοδοξία.

Η Εβίνα Σταμάτη μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ και υποστήριξε πως υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που θα πάρουμε μέρος σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Ταυτόχρονα, βέβαια, νιώθουμε ιδιαίτερα τυχερές και ευλογημένες. Δουλεύουμε καθημερινά για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, γιατί η Ελλάδα δεν συμμετέχει συχνά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο δρόμος που έχουμε να διανύσουμε είναι μεγάλος, ενώ έχουμε δώσει ήδη τα πρώτα φιλικά. Στα τεστ προετοιμασίας, που είναι μάλιστα και στο ξεκίνημα, βλέπεις τα σημεία που πρέπει να διορθώσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, καθώς έχουμε μπροστά μας αρκετές ημέρες προετοιμασίας. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και έχουμε μεγάλη όρεξη για δουλειά».

Η έμπειρη γκαρντ αναγνωρίζει ότι η Εθνική θα έχει δύσκολο έργο: «Σχεδόν πάντα σε τέτοιους αγώνες πηγαίνουμε σαν αουτσάιντερ. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Για να το κάνουμε εύκολο πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και το 100%. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε και τώρα, όπως δηλαδή και πέρυσι, όπου τελικά δεν βγήκαμε χαμένες. Η περυσινή διοργάνωση, βέβαια, ήταν κάτι το διαφορετικό. Τώρα συμμετέχουν οι κορυφαίες ομάδες του κόσμου και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Εμείς συνεχίζουμε ταπεινά με την ίδια νοοτροπία που είχαμε και πέρυσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ