Χωρίς Τεόντοσιτς, Μαριάνοβιτς η Σερβία

Χωρίς Τεόντοσιτς, Μαριάνοβιτς η Σερβία

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε με τους Κλίπερς και επιβεβαίωσε ότι οι δύο παίκτες δεν θα αγωνιστούν στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου.

Μετά την απουσία του Νίκολα Γιόκιτς οριστικοποιήθηκαν και αυτές των Μίλος Τεόντσιτς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς από την ομάδα της Σερβίας στους δύο αγώνες με τη δική μας Εθνική και την Εσθονία για τη β’ φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής των Σέρβων, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Αφού συζήτησαν με τον τζένεραλ μάνατζερ των Κλίπερς, Λόρενς Φρανκ, είναι πια οριστικό ότι δεν θα έχουμε τον Τεόντοσιτς και τον Μαριάνοβιτς», δήλωσε ο Τζόρτζεβιτς. «Μου είπε ότι σύμφωνα με την άποψη των γιατρών και των γυμναστών της ομάδας των Κλίπερς, είναι σημαντικό αυτή την περίοδο οι δυο τους να μην έχουν απώλειες ενέργειας και να δυναμώσουν τα κορμιά τους στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Τεόντοσιτς τραυματίστηκε πέρυσι κι έχασε σημαντικό κομμάτι της σεζόν, οπότε είναι λογικό τώρα να τον προσέχουν πολύ. Αυτό μπορώ να το καταλάβω. Για τον Μαριάνοβιτς πήραν την ίδια απόφαση και δεν θέλω να το σχολιάσω. Συνεχίζουμε να υπολογίζουμε και τους δύο ως υποψήφιους για την ομάδα που θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ