Εθνική Ελλάδας : Με Μήτογλου η Εθνική ομάδα στα «παράθυρα»!

Εθνική Ελλάδας : Με Μήτογλου η Εθνική ομάδα στα «παράθυρα»!

Από τον Παναθηναϊκό μόνο ο Ντίνος Μήτογλου πήρε την άδεια για να συμμετάσχει στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα δώσει η Εθνική μας ομάδα

Ο Ντίνος Μήτογλου είναι ο παίκτης που πήρε την σχετική άδεια από τον Παναθηναϊκό για να ενισχύσει την εθνική ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από τους τέσσερις παίκτες οι οποίοι είχαν κληθεί (Καλάθης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και Βουγιούκας, που πήρε την τελευταία στιγμή τη θέση του Όγκαστ) εμφανίστηκε μόνον ένας. Ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος πήρε σιωπηρά το «πράσινο φως» και αποφάσισε να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα, αφού έτσι κι αλλιώς συνήθως βρίσκεται εκτός 12άδας στους ευρωπαϊκούς αγώνες του «τριφυλλιού» και η απουσία του δεν είναι πρόβλημα ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με τη Ρεάλ.

Ο 21χρονος φόργουορντ δίνει για δεύτερη φορά το «παρών» στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μετά το βάπτισμα του πυρός που πήρε στη θερινή προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ, και πλέον έχει μεγάλες πιθανότητες να κάνει το ντεμπούτο του και σε επίσημους αγώνες, εφόσον ο Θανάσης Σκουρτόπουλος τον επιλέξει για τη 12άδα στους αγώνες με τη Μεγ. Βρετανία την Παρασκευή (εκτός έδρας) και το Ισραήλ τη Δευτέρα (εντός έδρας).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει στη διάθεσή του τους παρακάτω παίκτες, στους οποίους θα βασιστεί για τα δύο προσεχή παιχνίδια: Γιάννη Μπουρούση, Ντίνο Μήτογλου, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Δημήτρη Μαυροειδή, Γιάννη Αθηναίου, Χάρη Γιαννόπουλο, Δημήτρη Κατσίβελη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Αντώνη Κόνιαρη, Νίκο Γκίκα, Βασίλη Μουράτο, Βασίλη Χρηστίδη, Χρήστο Σαλούστρο, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Γιώργο Τσαλμπούρη και Ντούσαν Σάκοτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ