Μπιέλιτσα: «Οι παίκτες δεν προστατεύονται και η ποιότητα πέφτει»

Μπιέλιτσα: «Οι παίκτες δεν προστατεύονται και η ποιότητα πέφτει»

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα μίλησε για τα παράθυρα των προκριματικών της FIBA τονίζοντας πως το μπάσκετ και οι παίκτες γενικότερα υποφέρουν και πως πρέπει να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα μίλησε για την κόντρα της FIBA με την Euroleague, καταδικάζοντας τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό, ενώ τόνισε πως οι παίκτες δεν προστατεύονται και το μπάσκετ υποφέρει. Επίσης ο Σέρβος αναφέρθηκε στην ποιότητα που πέφτει, αλλά και στο γεγονός πως ο κόσμος δεν παρακολουθεί ιδιαίτερα πλέον τις εθνικές ομάδες.

Ο 30χρονος παίκτης των Κινγκς, μίλησε στη χώρα του λέγοντας: «Δεν βλέπω να κερδίζει κάποιος από αυτή την ιστορία. Οι παίκτες δεν προστατεύονται, η ποιότητα πέφτει και οι φίλαθλοι δεν βλέπουν τις εθνικές ομάδες στην καλύτερή τους σύνθεση. Καταλαβαίνω πως με τις απουσίες κάποιοι παίκτες έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν, αλλά δεν είναι αυτό το νόημα. Το ίδιο το μπάσκετ υποφέρει και ελπίζω να βρεθεί η καλύτερη λύση για τους παίκτες, τις ομάδες και τη FIBA. Εγώ δεν ξέρω κανέναν παίκτη που να λέει ότι δεν θέλει να παίξει ενώ έχει τη δυνατότητα».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε για τα παιχνίδια κόντρα στην Ελλάδα και την Εσθονία: «Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πόσο σημαντικό είναι για μένα να παίζω με την εθνική ομάδα. Είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος της από το 2009, είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι της καριέρας μου και έχω ζήσει συναισθήματα που είναι δύσκολο να περιγράψεις. Επιστρέφω μετά από δύο χρόνια και ανυπομονώ. Τώρα είμαι υγιής και έτοιμος να προσφέρω.Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στην Ελλάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για το ποιος θα παίξει και ποιος όχι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ