«Πρώτη» για την Εθνική ενόψει «παραθύρου»

«Πρώτη» για την Εθνική ενόψει «παραθύρου»

Η Εθνική ανδρών θα κάνει την Τετάρτη την πρώτη προπόνησή της ενόψει των δύο αγώνων του Σεπτεμβρίου για τη β' προκριματική φάση του Μουντομπάσκετ. Μόνο δύο οι απόντες.

Η Εθνική ομάδα μαζεύεται και πάλι, αυτή τη φορά για τους δύο πρώτους αγώνες της β’ προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 με αντιπάλους τη Σερβία (13/9 στο Ηράκλειο) και τη Γεωργία (16/9 στην Τιφλίδα).

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης 5/9 και για πρώτη φορά σε αυτή τη διαδικασία των παραθύρων η Εθνική ομάδα θα παραταχθεί σχεδόν πλήρης. Μοναδικοί απόντες είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Κώστας Κουφός, που για τους δικούς τους λόγους δεν ήρθαν, αντίθετα το «παρών» δίνει ο άλλος Έλληνας του ΝΒΑ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς και όλοι οι διεθνείς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, όπως επίσης και ο Κώστας Σλούκας της Φενερμπαχτσέ.

Οι 14 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι οι: Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Γιάννης Μπουρούσης, Ντίνος Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.

Η Εθνική Ομάδα θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου και θα αναχωρήσει για το Παρίσι στις 7/9, προκειμένου να δώσει δύο αγώνες προετοιμασίας, με το Μαυροβούνιο (8/9, 19.00) και την Γαλλία (9/9, 19.30). Θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 10/9 και την επομένη, Τρίτη 11/9, θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο και τον πρώτο αγώνα. Για την Τιφλίδα η αποστολή θα ταξιδέψει στις 14/9 και η επιστροφή στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τις 17/9.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ