Καφαντάρη : «Με άλλη τακτική η Εθνική στο Παγκόσμιο»

Καφαντάρη : «Με άλλη τακτική η Εθνική στο Παγκόσμιο»

Η βοηθός του Κώστα Κεραμιδά στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μίλησε για το νέο πρόσωπο της Εθνικής.

To προπονητικό τιμ άλλαξε τα πάντα ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπως και τόνισε η Ελένη Καφαντάρη σε δηλώσεις της, με την Ελληνίδα κόουτς να μιλάει για την προετοιμασία της ομάδας και να τονίζει ότι οι αθλήτριες ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στα νέα στοιχεία που μπήκαν στον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής.

«Εχει ανέβει η ένταση τις τελευταίες ημέρες για να φορμαριστούν οι παίκτριες ενόψει των φιλικών που θα δώσουμε στην Ισπανία. Θα είναι φιλικά υψηλού επιπέδου. Δώσαμε έμφαση στη φυσική κατάσταση, στην ενδυνάμωση και στην τακτική. Υπάρχει διάθεση αλλά και κούραση, ωστόσο, προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όσο γίνεται καλύτερα», είπε αρχικά, η βοηθός του Κώστα Κεραμιδά στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναφορικά με τα πρώτα φιλικά, αλλά και για αυτά που ακολουθούν, εξήγησε: «Η ομάδα στο Βέλγιο πήγε καλά και όταν επιστρέψαμε δουλέψαμε σε κάποια κομμάτια που έπρεπε. Υπήρχε καλή χημεία, τρέξαμε αρκετά και πιέσαμε τις μπάλες, αν και είχαμε απουσίες. Θέλουμε να είμαστε καλοί και ανταγωνιστικοί στην άμυνα. Στην Ισπανία το τεστ θα είναι πολύ μεγάλο γιατί θα αντιμετωπίσουμε ομάδες υψηλού επιπέδου. Έχουμε ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας σε θέματα τακτικής και τώρα στα φιλικά θα δούμε τα περισσότερα πράγματα που έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα».

Τέλος η Ελένη Καφαντάρη δεν κρύβει ότι σε θέματα τακτικής η Ελλάδα στο Παγκόσμιο στην Τενερίφη θα παρουσιάσει ένα νέο πρόσωπο, αποκαλύπτοντας πως: «Εχουμε αλλάξει τα πάντα από θέμα τακτικής σε σχέση με το Ευρωμπάσκετ. Θα δούμε μια διαφορετική εικόνα της Εθνικής όσον αφορά το κομμάτι της τακτικής και το θετικό είναι ότι τα κορίτσια έχουν ανταποκριθεί πολύ καλά σε όλα τα νέα στοιχεία που έχουμε βάλει και η βελτίωση είναι συνεχής. Πλέον μας ξέρουν όλοι και έπρεπε να γίνουν αλλαγές στον τομέα αυτό, ειδικά μετά την καλή πορεία μας πέρυσι στο Ευρωμπάσκετ. Αλλάξαμε πράγματα, η ομάδα θα είναι διαφορετική κάτι που φάνηκε ήδη από τα πρώτα φιλικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ