Με Τζάνινγκ η Γεωργία απέναντι στην Ελλάδα (pic)

Με Τζάνινγκ η Γεωργία απέναντι στην Ελλάδα (pic)

Ο γκαρντ της Μπασκόνια απέκτησε γεωργιανό διαβατήριο και ο Ζούρος τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις για το ματς με την Ελλάδα, για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ (16/09).

Με τον Ματ Τζάνινγκ στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η εθνική ομάδα της Γεωργίας στο παιχνίδι με την Ελλάδα, για τη β’ φάση των προκριματικών του Mundobasket 2019.

Ο Ηλίας Ζούρος κάλεσε 19 παίκτες για το «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου, με τον γκαρντ της Μπασκόνια ουσιαστικά να… τρώει τη θέση του πρώην άσου του ΠΑΟΚ και της Κύμης, Θαντ ΜακΦάντεν. Τα ονόματα των δύο παικτών βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με τη «γαλανόλευκη», αλλά μόνο ένας από τους δύο έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί. Οι δύο Αμερικάνοι, που έχουν γίνει πλέον Γεωργιανοί πολίτες, δεν μπορούν να αγωνιστούν μαζί, λόγω του σχετικού κανονισμού που υπάρχει για τους νατουραλιζέ παίκτες.

Ο Τζάνινγκ μετά την απόκτηση του γεωργιανού διαβατηρίου έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Ζούρου, με τον Ελληνα τεχνικό να τον συμπεριλαμβάνει στις κλήσεις για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 16/09 στην Τιφλίδα. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Τορνίκε Σενγκέλια και Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Αναλυτικά: Τσιτσάντζε, ΜακΦάντεν, Αντρονικασβίλι, Σανάντζε, Τζάνινγκ, Τσοστσούα, Μποκολισβίλι, Γκογκομπερισβίλι, Πατσάτσια, Κακουσάτζε, Μπερισβίλι, Νταρμπάιτζε, Σενγκέλια, Λονταρίτζε, Σερμαντίνι, Μπιτάντζε, Ντβαλισβίλι, Τουρτζιλάντζε, Μπακράτζε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ