Σκουρτόπουλος : «Βγάλαμε συμπεράσματα, έξω από τα… νερά του ο Ντόρσεϊ»

Σκουρτόπουλος : «Βγάλαμε συμπεράσματα, έξω από τα… νερά του ο Ντόρσεϊ»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέλυσε τη φιλική νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί του Μαυροβουνίου, στάθηκε στα συμπεράσματα που προέκυψαν, αλλά και στην αρνητική εικόνα του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Η Εθνική επικράτησε του Μαυροβουνίου με 87-76 σε φιλικό παιχνίδι επί γαλλικού εδάφους, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να μένει αρκετά ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε: «Δεν έχουμε την απαίτηση και δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική μετά από μόλις τρεις προπονήσεις. Κάποιοι παίκτες, όπως ο Σλούκας, δεν έχουν καν ξεκινήσει προετοιμασία. Εμείς αποφασίσαμε να παίξουμε αυτά τα φιλικά, για να διαπιστώσουμε αυτές τις αντιξοότητες».

Για την ανατροπή της κατάστασης στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, απάντησε: «Προσαρμοστήκαμε, βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα κι αυτός ήταν ο βασικός σκοπός. Μετά το ημίχρονο, ξέραμε ότι πρέπει να γυρίσουμε και να νικήσουμε το παιχνίδι. Είναι βαριά η φανέλα κι ας ήταν φιλικό. Χάσαμε αρκετά σουτ, λίγο η συνεργασία στην άμυνα ήταν ένα θέμα, γιατί δεν το έχουμε δουλέψει πολύ. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε χαλαρά κάποιες καταστάσεις, πρέπει να δίνουμε το μάξιμουμ, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την Σερβία».

Για την απόδοση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ανέφερε: «Είναι έξω από τα νερά του, αλλά απέχει δύο χρόνια από την ομάδα και γι’ αυτό θέλαμε να τον φέρουμε. Έχει να παίξει από το Summer League, πρέπει να καταλάβει το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αυτό χρειάζεται χρόνο και προπόνηση. Έχει όμως πολύ μεγάλη διάθεση, οφείλω να το πω αυτό. Πρέπει να βρούμε τρόπο να τον βάλουμε στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ