Αποβλήθηκε ο Παπανικολάου και… βάρεσε ο συναγερμός! (vid)

Αποβλήθηκε ο Παπανικολάου και… βάρεσε ο συναγερμός! (vid)

Στα μέσα της τρίτης περιόδου ο διεθνής άσος αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ και κατά την αποχώρησή του πάτησε το κουμπί του συναγερμού, προκαλώντας… χάος στο Salle Pierre de Coubertin.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα μέσα της τρίτης περιόδου στο φιλικό της Εθνικής με τη Γαλλία, που διεξάγεται αυτή την ώρα στο Παρίσι. Λίγο μετά την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου, οι διαιτητές χρέωσαν με επιθετικό φάουλ τον Ντίνο Μήτογλου, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του Κώστα Παπανικολάου. Ο διεθνής άσος διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με ντισκαλιφιέ!

Κατά την αποχώρησή του από το παρκέ, ο άσος του Ολυμπιακού πάτησε εκνευρισμένος το κουμπί του συναγερμού και άρχισαν να ηχούν οι σειρήνες στο «Salle Pierre de Coubertin»! Οι θεατές μόλις άκουσαν τη σειρήνα, άρχισαν να φεύγουν από τις κερκίδες, με τον σπίκερ του γηπέδου να εξηγεί στους φιλάθλους ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και να τους ζητάει να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Οι σειρήνες, ωστόσο, συνέχισαν να ηχούν, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά το παιχνίδι. Ο Κώστας Παπανικολάου, επέστρεψε στο παρκέ, ζήτησε συγγνώμη από τους διοργανωτές και πήγε στον πάγκο της Εθνικής για να παρακολουθήσει μαζί με τους συμπαίκτες του τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ