Βασιλόπουλος : «Έτοιμοι με τη Σερβία»

Βασιλόπουλος : «Έτοιμοι με τη Σερβία»

Ο Έλληνας φόργουορντ στάθηκε στο κακό παιχνίδι της Εθνικής με τη Γαλλία και το πόσο διαφορετική θα εμφανιστεί η ομάδα απέναντι στους Σέρβους.

Για την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος που συνδυάστηκε με ήττα από την Γαλλία αναφέρθηκε σε δηλώσεις του Παναγιώτης Βασιλόπουλος μετά το δεύτερο φιλικό της «γαλανόλευκης».

Αρχικά και αναφορικά με το ματς με το συγκρότημα του Μπατούμ, ο έμπειρος φόργουορντ είπε: «Καμία σχέση οι δύο ομάδες, το Μαυροβούνιο και η Γαλλία. Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε, αντιμετωπίσαμε λάθος το παιχνίδι. Δώσαμε την ευκαιρία στους Γάλλους να μπουν δυνατά και να διαβάσουν τις φάσεις. Βρήκαν ρυθμό και η έλλειψη χρόνου που έχουμε όπως φαίνεται και στο παιχνίδι θέλει πολλή δουλειά ακόμα» για να σχολιάσει το πόσο δύσκολο ήταν να μαρκάρει τον άσο των Χόρνετς: «Δεν είναι δύσκολο, το θέμα είναι κα καταλάβουμε ότι αν έχει ελεύθερο χρόνο θα είναι δύσκολο αν τον μαρκάρεις. Η άμυνα θα μας δώσει τη νίκη και αυτό που θέλουμε. θα πρέπει να έχουμε μια ταυτότητα και να βρίσκουμε ρυθμό σε άμυνα και επίθεση».

Σχετικά τώρα με το παιχνίδι της 13ης Σεπτέμβρη με τη Σερβία στην Κρήτη, ο Βασιλόπουλος υποστήριξε: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω το τουρνουά αυτό. Στα επίσημα παιχνίδια θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι. Οι Σέρβοι είναι καλύτερο από τους Γάλλους, είναι πιο επικίνδυνοι. Θα παίζουμε στην έδρα μας και μας ταιριάζει πιο πολύ. Με την κατάλληλη συγκέντρωση θα κερδίσουμε».

Τέλος, για το αν θα μάθει η Ελλάδα από την ήττα από την Γαλλία, δήλωσε«Πάντα λέω ότι από τις ήττες μαθαίνεις πιο πολλά. Καταλάβαμε το πόσο πρέπει να συγκεντρωθούμε. Θα πρέπει, στο χρόνο που μας έχει απομείνει, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν δεν κάνεις πράγματα μέσα από το πλάνο εκτίθεσαι. Έχουμε την προσωπικότητα να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ