Γιόβιτς: «Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι στην Ελλάδα»

Γιόβιτς: «Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι στην Ελλάδα»

Ο Σέρβος γκαρντ μίλησε για τη μάχη με τη γαλανόλευκη για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ - «Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά όλοι ξέρουμε τη σημασία ενδεχόμενης νίκης», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στο πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα δώσει η Σερβία κόντρα στην Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη (13/09) στο Ηράκλειο της Κρήτης, για τη δεύτερη φάση των προκριματικών του Μουντομπάσκετ του 2019, αναφέρθηκε ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Στέφαν Γιόβιτς.

Ο διεθνής γκαρντ μιλώντας στη «Novosti», τόνισε ότι το παιχνίδι με την «γαλανόλευκη» θα είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο, επισήμανε ότι άπαντες στο στρατόπεδο της Σερβίας γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι για την εθνική τους ομάδα να φύγουν με το διπλό από τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θεωρώ ότι είναι ρεαλιστικός στόχος να κάνουμε δύο νίκες. Το πρώτο ματς με την Ελλάδα στην Κρήτη θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολο, αλλά όλοι ξέρουμε τη σημασία ενδεχόμενης νίκης.  Αν και δεν είμαστε πλήρεις, νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά», δήλωσε αρχικά ο πρώην άσος του Ερυθρού Αστέρα και πρόσθεσε: «Το δείξαμε άλλωστε και στο Eurobasket που πάλι δεν ήμασταν όλοι μαζί.  Πλέον είμαστε πιο ώριμοι σε σχέση με ένα χρόνο πριν και εκτιμώ ότι μπορούμε να φτάσουμε στα αποτελέσματα που θα μας φέρουν ουσιαστικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Στο ματς με την Εσθονία, είμαστε το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ