Αμφίβολος ο Μπιέλιτσα κόντρα στην Ελλάδα

Αμφίβολος ο Μπιέλιτσα κόντρα στην Ελλάδα

Ο Μπιέλιτσα ταλαιπωρείται από έντονες ενοχλήσεις στη μέση και, όπως προκύπτει από τα σερβικά ΜΜΕ, κάνει ενέσεις τις τελευταίες δύο ημέρες.

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Νεμάνια Μπιέλιτσα στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων της εθνικής κόντρα στη Σερβία, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, στο Ηράκλειο (13/9). Στις ήδη πολλές απουσίες που μετρά, ο Ομοσπονδιακός προπονητής των Σέρβων, Σάσα Τζόρτζεβιτς, υποχρεώνεται να ετοιμάσει τα πλάνα του για το ματς κόντρα στην Ελλάδα, χωρίς τον φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Μπιέλιτσα ταλαιπωρείται από έντονες ενοχλήσεις στη μέση και, όπως προκύπτει από τα σερβικά ΜΜΕ, κάνει ενέσεις τις τελευταίες δύο ημέρες. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπισαν και οι Βασίλιε Μίτσιτς (τενοντίτιδα στον αριστερό καρπό) και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (φλεγμονή), αλλά από τη Δευτέρα (10/9) επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων. Αμφότεροι είχαν μείνει εκτός στη φιλική αναμέτρηση της Σερβίας με την Ουγγαρία.

Η Σερβία αγωνίζεται στον 12ο όμιλο του 2ου προκριματικού γύρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μεταφέροντας ρεκόρ νικών – ηττών 4-2 από τον 1ο γύρο, πίσω από τις αήττητες Ελλάδα (6-0) και Γερμανία (6-0). Τον 12ο όμιλο συμπληρώνουν το Ισραήλ (3-3), η Γεωργία (2-4) και η Εσθονία (2-4).

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, δεν υπολογίζει στους τέγιαν Τοντόροβιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Νίκολα Γιόκιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς. Μέχρι την Πέμπτη (13/9), καλείται να «κόψει» τρεις ακόμη παίκτες από όσους έχει στη διάθεσή του, δηλαδή από τους Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νέμανια Μπιέλιτσα, Νέμανια Νέντοβιτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Στέφαν Γέλοβατς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Βασίλιε Μίτσιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Ούρος Λούκοβιτς και Ίλια Τζόκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ