Σκουρτόπουλος : «Δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι»

Σκουρτόπουλος : «Δεν είμαστε απόλυτα έτοιμοι»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ξέρει ότι η Εθνική δεν άφησε πολλές υποσχέσεις στα φιλικά με τη Γαλλία και εμφανίστηκε φειδωλός σε λόγια λίγο πριν από τον αγώνα της Πέμπτης με τη Σερβία.

Η αποστολή της Εθνικής βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, όπου την Πέμπτη θα υποδεχθεί τη Σερβία στον πρώτο και πιο δύσκολο από τους δύο αγώνες που θα δώσει τούτες τις μέρες για τη β’ προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η εικόνα που εμφάνισε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα φιλικά της Γαλλίας δεν ήταν ενθαρρυντική, ο ομοσπονδιακός προπονητής το ξέρει, γι’ αυτό στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ήταν φειδωλός:

«Η ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη, κάτι φυσιολογικό λόγω της εποχής. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με τις ομάδες τους και άλλοι οι οποίοι βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας και είναι λογικό να έχουν μία κούραση, αφού ήρθαν από το βουνό κατευθείαν σε εμάς. Έχουμε κάνει ακριβώς τρεις προπονήσεις και τα δύο φιλικά, τα οποία ήταν σαν προπονήσεις για εμάς και τώρα θα κάνουμε το υπόλοιπο των ημερών ένα μοντάρισμα, ώστε να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στον αγώνα με έναν ποιοτικό και δυνατό αντίπαλο όπως η Σερβία», είπε αρχικά.

Και αναφερόμενος στην υποστήριξη που περιμένει από το κοινό του Ηρακλείου, τόνισε: «Γι’ αυτή την ομάδα είναι χαρά να επιστρέφει στην Κρήτη, αφού το νησί έχει εξελιχθεί σε έναν σημαντικό παράγοντα της πορείας μέχρι τώρα στα προκριματικά. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική για μία ακόμη φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ