Τζόρτζεβιτς : «Δεν θα είναι εύκολα για μας στην Κρήτη»

Τζόρτζεβιτς : «Δεν θα είναι εύκολα για μας στην Κρήτη»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας μίλησε με σεβασμό για την Εθνική μας και για το κοινό στην Κρήτη, ωστόσο δεν ήταν διαφωτιστικός για την κατάσταση των τριών τραυματιών της ομάδας του.

Η Σερβία έρχεται στην Κρήτη θέλοντας οπωσδήποτε να νικήσει την Εθνική μας, καθώς βρίσκεται σε δυσχερέστερη βαθμολογική θέση στον όμιλο και η πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ακόμα στον αέρα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε πως αυτός και οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να πάρουν την πρόκριση, ενώ αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικός:

«Έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα, με βάση τις συνθήκες και είναι υποχρέωσή μας στο μπάσκετ της Σερβίας να πάρουμε τις νίκες που πρέπει. Θέλουμε να παρουσιαστούμε γενναίοι και με αυτοπεποίθηση. Κάναμε μία προπόνηση μετά το ρεπό της Κυριακής και δουλέψαμε καλά. Οι Ραντούλιτσα και Μίτσιτς ξεκίνησαν να γυμνάζονται. Θα αξιολογούμε την κατάσταση της υγείας τους καθημερινά και ελπίζω να είναι καλά. Ο Μπιέλιτσα σηκώθηκε με ψύξη στον αυχένα. Αρχικά έκανε ένεση και στη συνέχεια του τοποθετήθηκε κολάρο. Πιστεύω ότι αύριο θα είναι καλύτερα. Δεν θα ρισκάρουμε, θα πάμε μέρα με την ημέρα για εκείνον. Ο Μπογκντάνοβιτς προπονείται σε εξαιρετικό ρυθμό, είναι σοβαρός και απόλυτα συγκεντρωμένος, ενώ η επιθυμία του είναι πολύ μεγάλη».

Ο Τζόρτζεβιτς έχει πλήρη εικόνα της Εθνικής μας ομάδας και μίλησε με πολύ καλά λόγια γι’ αυτήν: «Διαθέτει ένα ρόστερ με έμπειρους παίκτες Ευρωλίγκας. Αυτό το σύνολο είναι για χρόνια μαζί και ο ένας ξέρει τον άλλον πολύ καλά. Είναι καλοί αθλητές και δυνατοί. Οι νέες προσθήκες, Μήτογλου και Μαργαρίτης, είναι πολύ καλοί και ειδικά ο Μήτογλου που είναι πρωτοεμφανιζόμενος. Ο Παπαγιάννης κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αλλάζει τον ρυθμό».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «πλάβι» δήλωσε τέλος πως περιμένει καυτή ατμόσφαιρα στο Ηράκλειο: «Θα μας περιμένει μία πολύ καυτή ατμόσφαιρα σε ένα γεμάτο γήπεδο, καθώς το κοινό της Κρήτης είναι πολύ θερμό. Η εθνική Ελλάδας θα έχει μεγάλη στήριξη και γι’ αυτό επέλεξαν το Ηράκλειο. Δεν θα είναι εύκολο για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ