Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Ηράκλειο (pics)

Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Ηράκλειο (pics)

Πρώην και νυν συμπαίκτες σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό συναντήθηκαν στο κλειστό του Ηρακλείου στο περιθώριο των προπονήσεων Ελλάδας και Σερβίας πριν από το μεταξύ τους επίσημο παιχνίδι της Πέμπτης.

Αν δεν ήταν επίσημο το παιχνίδι της Πέμπτης μεταξύ της Εθνικής μας και της Σερβίας, θα μπορούσε να είναι ένα πολύ ωραίο… φιλικό. Τόσοι φίλοι, νυν και πρώην συμπαίκτες να βρίσκονται αντίπαλοι σε έναν αθλητικό αγώνα, δεν είναι και πολύ συχνό.

Μόλις τελείωσε η προπόνηση της Εθνικής μας στο Ηράκλειο και λίγο πριν αρχίσει αυτή της Σερβίας, οι δύο ομάδες βρέθηκαν για λίγο στο παρκέ. Και τότε οι παλιοί γνώριμοι είχαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο, να κάνουν την πλάκα τους και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την Πέμπτη το βράδυ. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρήκε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό (Πρίντεζη, Παπανικολάου, Μάντζαρη), αλλά και τον Παπαπέτρου, με τον οποίον έπαιζαν μέχρι πρότινος μαζί.

Ο Νικ Καλάθης δε, είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Νίκολα Ραντούλιτσα, αλλά και με τον κόουτς Σάσα Τζόρτζεβιτς. Και με τους δύο συνεργάστηκε στον Παναθηναϊκό. Οι φωτογραφίες αποτελούν πειστήριο….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ