Μιλουτίνοφ: «Σκληρή ήττα για εμάς, ο κόσμος βοήθησε την Ελλάδα»

Μιλουτίνοφ: «Σκληρή ήττα για εμάς, ο κόσμος βοήθησε την Ελλάδα»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά το τέλος του ματς και την ήττα από την Ελλάδα, στάθηκε στους λόγους της ήττας και της κακής εμφάνισης των Σέρβων.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού, ήταν από τους βασικούς στο ματς της Κρήτης και την ήττα της Σερβίας από την Ελλάδα με 70-63, κόντρα σε αντιπάλους που γνωρίζει πολύ καλά. Ο Σέρβος γίγαντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς τόνισε τους τομείς που υστέρησε αυτός και οι συμπαίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου που έδωσε ώθηση στην ελληνική ομάδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μιλουτίνοφ:

«Ήταν μια σκληρή ήττα για μας. Δεν παίξαμε καλά. Ήμασταν κακοί στην άμυνα και αργοί στην επίθεση. Πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί δεν είμαστε συνηθισμένοι με αυτόν τον τρόπο και πρέπει να παίζουμε, όπως κάναμε στις προπονήσεις. Πιστεύω στην ομάδα μας και γι’ αυτό είχα δηλώσει πως είμαστε το φαβορί, γιατί θεωρώ πως αν είμαστε όπως πρέπει, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε, αλλά σήμερα δεν παίξαμε όπως ξέρουμε και γι’ αυτό χάσαμε. Σίγουρα ο κόσμος βοήθησε αρκετά την ελληνική ομάδα και έδωσε κίνητρο να παίξουν καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ