Σεγκέλια: «Φανταστική η Ελλάδα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Σεγκέλια: «Φανταστική η Ελλάδα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Ο σταρ της Γεωργίας, Τόρνικε Σενγκέλια αναφέρθηκε στον πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας του κόντρα στην «φανταστική ομάδα» Εθνική.

Μπορεί η Ελλάδα και μετά τη νίκη της επί της Σερβίας να έχει σφιχταγκαλιάσει την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά η Γεωργία δεν βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στη Γαλανόλευκη για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης.

Εκεί στάθηκε ο Τόρνικε Σεγκέλια, παίκτης της Μπασκόνια και σταρ των Γεωργιανών ο οποίος δήλωσε σχετικά με το μεθαυριανό ματς:

«Ήταν σημαντική η νίκη μας στο Ισραήλ, αλλά χρειάζεται ακόμη πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να διεκδικήσουμε κάτι. Θα πάμε στο ματς με την Ελλάδα έχοντας την ίδια νοοτροπία και φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε. Θα πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το έργο μας ασφαλώς δεν είναι εύκολο, καθώς η Ελλάδα είναι φανταστική ομάδα, από τις καλύτερες που υπάρχουν. Πάντως εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό ως το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ