Ζούρος : «Έτσι είναι το μπάσκετ…»

Ζούρος : «Έτσι είναι το μπάσκετ…»

Ο Ηλίας Ζούρος στεναχωρέθηκε για τον τρόπο που έχασε η Γεωργία από μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, όπως είπε.

Η Γεωργία βρέθηκε μια ανάσα από μια πολύ σπουδαία νίκη, αλλά οι Καλάθης, Παπανικολάου είχαν διαφορετική άποψη. Ο Ηλίας Ζούρος το είχε πιστέψει, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε και δεν έκρυψε τη στενοχώρια του στη συνέντευξη Τύπου.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Αξίζαμε να κερδίσουμε, παίξαμε πολύ καλύτερα, αλλά δυστυχώς στο μπάσκετ χρειάζεται και η τύχη κι εμείς δεν την είχαμε σήμερα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο», είπε στη συνέντευξη Τύπου. Και πρόσθεσε:

«Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, με πολλούς παίκτες Ευρωλίγκας, που έχουν εμπειρία και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας. Έτσι είναι το μπάσκετ. Κρατάμε την ενέργεια, το μαχητικό πνεύμα και την περηφάνια της ομάδας μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας, που μας υποστήριξαν όλο αυτό το διάστημα και ειδικά σήμερα. Το μέλλον είναι μπροστά μας. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε και πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι».

Ο Ματ Τζάνινγκ από την πλευρά του σχολίασε: «Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, η ομάδα πάλεψε, παίξαμε καλά ομαδικά και κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα και στην επίθεση. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε μια φάση στο τέλος για να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα, έπαιξε πολύ καλά, πέτυχε κάποια μεγάλα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό της αρκούσε για να κερδίσει. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του, μας βοήθησε πολύ και απόλαυσα πραγματικά που αγωνίστηκα στην Τιφλίδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ