Παπανικολάου: «Ελλαδάρα μου, ελπίζω στην Κίνα να σε κάνουμε πάλι υπερήφανη»

Παπανικολάου: «Ελλαδάρα μου, ελπίζω στην Κίνα να σε κάνουμε πάλι υπερήφανη»

Ο Κώστας Παπανικολάου, ήρωας της τελευταίας στιγμής στη νίκη της Εθνικής κόντρα στη Γεωργία, με την οποία κλείδωσε το εισιτήριο στο Παγκόσμιο της Κίνας, τα είπε όλα με ένα post στο instagram.

Ο Παπανικολάου ήταν αυτός που δεχόμενος την εξαιρετική ασίστ του Νικ Καλάθη, έδωσε τη νίκη στην Ελλάδα, στην εκπνοή του χρόνου, κάνοντας το τελικό 86-85 επί της Γεωργίας. Μετά τη λήξη του ματς λοιπόν, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού και της Εθνικής ανέβασε μια ομαδική φωτογραφία στο Instagram λέγοντας τα εξής:

«Πραγματικά υπερήφανος που μ’ έχει ευλογήσει ο θεός να έχω την ευκαιρία να εκπροσωπώ τη χώρα μου! Συγχαρητήρια σε όλους που βρίσκονται γύρω από αυτή την ομάδα! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν και θα βρεθούν και στα επόμενα παράθυρα σ’ αυτή την προσπάθεια! Και πάνω απ’ όλα ευχαριστώ κάθε Έλληνα που στηρίζει αυτή την ομάδα, που χαίρεται με τις χαρές της και λυπάται με της αποτυχίες της! Ελλαδάρα μου σ’ αγαπώ κι ελπίζω στην Κίνα να καταφέρουμε να σε κάνουμε πάλι υπερήφανη!».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πραγματικά υπερήφανος που μ’ έχει ευλογήσει ο θεός να έχω την ευκαιρία να εκπροσωπώ τη χώρα μου!Συγχαρητήρια σε όλους που βρίσκονται γύρω από αυτή την ομάδα!Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν και θα βρεθούν και στα επόμενα παράθυρα σ’ αυτή την προσπάθεια!Και πάνω απ’ όλα ευχαριστώ κάθε Έλληνα που στηρίζει αυτή την ομάδα,που χαίρεται με τις χαρές της και λυπάται με της αποτυχίες της!Ελλαδάρα μου σ’ αγαπώ κι ελπίζω στην Κίνα να καταφέρουμε να σε κανουμε πάλι υπερήφανη!#hellas #fiba #fibawc #proudtobegreek #hellenicbcf #hellenicbf

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Papanikolaou (@k_pap16) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ