Στο γήπεδο ο Πολονάρα για την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ισλανδία (pic, vid)

Στο γήπεδο ο Πολονάρα για την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ισλανδία (pic, vid)

Ο Ακίλε Πολονάρα βρίσκεται στο γήπεδο για τον αγώνα της Ιταλίας με την Ισλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

Ο Ακίλε Πολονάρα, ο οποίος συνεχίζει να δίνει μάχη με τη λευχαιμία, παρακολουθεί από κοντά την αναμέτρηση της εθνικής Ιταλίας με την Ισλανδία για τα προκτιματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 34χρονος αγκαλιάστηκε με τον Τζίτζι Ντατόμε και τον Λούκα Μπάνκι, ενώ γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της εθνικής Ιταλίας, φωνάζοντας το όνομά του. Υπενθυμίζουμε πως ο Πολονάρα συμπεριλήφθηκε τιμητικά στις κλήσεις της Ιταλίας για τα παιχνίδια της στα «παράθυρα» του Νοεμβρίου ως αρχηγός.

Διαβάστε επίσης: Εντυπωσιακή υποδοχή του Ομπράντοβιτς από τους οπαδούς της Παρτιζάν- Έφυγε χωρίς να κάνει δηλώσεις (vid)

Ο Πολονάρα μαζί με τους Μπάνκι και Ντατόμε:

Η αποθέωση του Πολονάρα από τον κόσμο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ