Σβεντ: «Μας πιέζουν να επιλέξουμε την ομάδα μας ή την Εθνική»

Σβεντ: «Μας πιέζουν να επιλέξουμε την ομάδα μας ή την Εθνική»

Στο δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες σχετικά με το αν θα αγωνιστούν ή όχι για την πατρίδα τους, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Αλεξέι Σβεντ.

Ο Αλεξέι Σβεντ σε δηλώσεις του μετά το τέλος των αγώνων της Ρωσίας για τα παράθυρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, αναφέρθηκε στο.. φλέγον ζήτημα που έχει δημιουργηθεί και φέρνει τους παίκτες… εκβιαστικά στο επίκεντρο της προσοχής, οι οποίοι καλούνται να επιλέξουν αν θα αγωνιστούν με την ομάδα τους ή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας τους.

Διαβάστε αναλυτικά τι ανέφερε ο ηγέτης των Ρώσων και της Χίμκι:

«Είναι πάντα σπουδαίο να παίζω στο γήπεδο της Χίμκι, ειδικά όταν φοράω τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που μας βοήθησε πάρα πολύ. Χωρίς αυτούς το αποτέλεσμα ίσως να ήταν διαφορετικό.

Προσπαθώ πάντα να παίζω στην Εθνική ομάδα, όταν δεν είμαι τραυματίας, ή δεν έχω παιχνίδι την ίδια ημέρα. Είμαι ευτυχής κάθε φορά που βρίσκομαι με τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά μέχρι τώρα δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να παίξω κατά τη διάρκεια της σεζόν, σε αυτό το νέο φορμάτ που έχει καθιερωθεί.

Θα πρέπει να μιλήσω με την ομάδα μου και να αποφασίσουμε μαζί αν θα παίξω στα επόμενα παράθυρα. Απολαμβάνω να παίζω για την Εθνική ομάδα, αλλά και για το κλαμπ μου. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσω. Έχουμε βρεθεί σε μία θέση που μας ασκείται πίεση να επιλέξουμε την ομάδα μας ή την Εθνική. Και δε θα έπρεπε να είναι έτσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ