Ενωτικό «γαλανόλευκο» μήνυμα από τον Γιάννη (pic)

Ενωτικό «γαλανόλευκο» μήνυμα από τον Γιάννη (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και έστειλε μήνυμα συσπείρωσης παρά τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του.

Η κουβέντα γύρω από το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει φουντώσει για τα καλά τις τελευταίες μέρες με αφορμή την πρόκρισή της Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο ίδιος είχε μείνει σιωπηλός όλο αυτό το διάστημα ωστόσο τα ξημερώματα με ποστ του στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την καταπληκτική τους εικόνα στα παιχνίδια! To be continued» έγραψε συγκεκριμένα ενώ ιδιαίτερη σημασία έχουν οι φωτογραφίες που επέλεξε να ανεβάσει. Η μια ήταν από το παιχνίδι της Εθνικής απέναντι στην Γεωργία με όλη τη δωδεκάδα ενώ οι άλλες δύο με τον ίδιο με τη «γαλανόλευκη» φανέλα, κίνηση που σίγουρα δείχνει πολλά για το μέλλον.

Τα σχόλια φυσικά ήταν αποθεωτικά από κάτω, με τον κόσμο να του ζητά να παίξει με την Εθνική στην Κίνα. Το ποστ σχολίασαν και οι Μπακς βάζοντας μία ελληνική σημαία!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την καταπληκτική τους εικόνα στα παιχνίδια! To be continued ?? #Hellas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ