Με έξι παίκτριες του Ολυμπιακού στο Παγκόσμιο η Εθνική Γυναικών

Με έξι παίκτριες του Ολυμπιακού στο Παγκόσμιο η Εθνική Γυναικών

Οι Σταμάτη, Κοσμά, Σωτηρίου, Νικολοπούλου, Σπυριδοπούλου και Παυλοπούλου βρίσκονται στην τελική επιλογή του Κεραμιδά για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Τενερίφης (22-30/09).

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν σάρωσε τα πάντα στο διάβα της και κατέκτησε δια περιπάτου τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Ερυθρόλευκες έχουν στο ρόστερ τους την αφρόκρεμα του γυναικείου μπάσκετ και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι έξι παίκτριες του Ολυμπιακού βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Τενερίφης (22-30/09).

Την Τετάρτη ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς, ανακοίνωσε τις 12 παίκτριες που θα πάρει μαζί του στα γήπεδα της Ισπανίας, με τις Εβίνα Σταμάτη, Αφροδίτη Κοσμά, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου και Πηνελόπη Παυλοπούλου να βρίσκονται στην τελική επιλογή του.

Αναλυτικά η 12άδα: Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου,  Αφροδίτη Κοσμά,  Λολίτα Λύμουρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Άρτεμις Σπανού, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Άννα Σπυριδοπούλου, Μαριέλα Φασούλα, Πηνελόπη Παυλοπούλου και Ελεάννα Χριστινάκη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ