Παυλοπούλου: «Να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι»

Παυλοπούλου: «Να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι»

Η 21χρονη γκαρντ της Εθνικής υποστήριξε ότι πρέπει όλες οι αθλήτριες της Ελλάδας να εστιάσουν την προσοχή τους στη συνέχεια του Παγκοσμίου και όχι στην ήττα από τον Καναδά.

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Εθνικής στη βαριά ήττα από τον Καναδά με 50-81 στην πρεμιέρα της Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τενερίφης.

Η γκαρντ του Ολυμπιακού πέτυχε 8 πόντους με δύο τρίποντα και έδειξε μαζί με τις Φασούλα και Χριστινάκη ότι το μέλλον είναι μπροστά τους.

Μετά το ματς, η Παυλοπούλου δήλωσε ότι: «Είναι για μένα μεγάλη τιμή να είμαι εδώ. Η διοργάνωση είναι τεράστια και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Ξέραμε ότι ο Καναδάς είναι δυναμική ομάδα και οι παίκτριες θα μπούνε πολύ δυνατά. Εκ του αποτελέσματος δεν ήμασταν έτοιμες. Το σκορ είναι απογοητευτικό, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω.

Δεν είχε κριθεί από το ημίχρονο το ματς. Ο Καναδάς συνέχισε, αλλά εμείς δεν ήμασταν όσο μαχητικές θα έπρεπε. Είχαν πολλές καλές επιθέσεις και πήραν τη διαφορά. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, να δούμε τι είναι καλύτερο για αύριο. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας και όλες σαν μια γροθιά θα παλέψουμε για το ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ