Κεραμιδάς: «Κυνηγάμε ακόμα τη μία νίκη»

Κεραμιδάς: «Κυνηγάμε ακόμα τη μία νίκη»

Ο προπονητής της Ελλάδας είχε παράπονα από την ομάδα του για την αμυντική στάση ενώ τόνισε ότι στόχος είναι το αποτέλεσμα που θα την φέρει στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου

O πραγματικός στόχος της Εθνικής στο Παγκόσμιο της Τενερίφης είναι το θετικό αποτέλεσμα με την Κορέα. Κακά τα ψέματα Καναδάς και Γαλλία είναι εκ των κορυφαίων ομάδων του κόσμου και αυτό το γνωρίζουν καλά στις τάξεις του γαλανόλευκου στρατοπέδου.

Μετά το παιχνίδι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς, μίλησε για τους ρεαλιστικούς στόχους της Ελλάδας στην Ισπανία.

Αρχικά υποστήριξε ότι: «Συνεχίζουμε να κυνηγάμε μία νίκη. Έχουμε θέσει κάποιους στόχους στην άμυνα και αυτούς δεν τους πλησιάσαμε παρά μόνο ελάχιστα. Αυτό πρέπει να κρατήσω και να μιλήσω στις κοπέλες. Η επίθεση είναι κάτι που ξέραμε ότι θα δυσκολευόμασταν, εμείς δεν κάναμε αυτά που θέλαμε στην άμυνα».

Τέλος για τις Παυλοπούλου και Φασούλα που ήταν αρκετά καλές, ο Κεραμιδάς είπε: «Δείξανε κάποια στοιχεία πως μπορούν να βγουν μπροστά. Πάλι με τη Γαλλία θα κυνηγήσουμε τη μία νίκη για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ