Μάλτση: «Στόχος μας μια νίκη, θα μιλήσει η ελληνική ψυχή»

Μάλτση: «Στόχος μας μια νίκη, θα μιλήσει η ελληνική ψυχή»

Η αρχηγός της Εθνικής, Εβίνα Μάλτση, μίλησε μετά τη συντριβή της Ελλάδας από τον Καναδά και έδειξε προσηλωμένη στο πλάνο, έχοντας πίστη στις ικανότητες της ομάδας και στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Ελλάδα έχασε από τον Καναδά στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου Κυπέλλου με 81-50, αλλά η αρχηγός της ομάδας και πιο έμπειρη παίκτρια, Εβίνα Μάλτση, έδειξε αισιόδοξη παρά το κακό ξεκίνημα στη διοργάνωση.

Η Μάλτση, καλυμμένη με την ελληνική σημαία μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και ανέφερε τα εξής:

«Περιμέναμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο το ματς, ο Καναδάς έχει συγκεντρώσει την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών για τη χώρα. Η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη, φάνηκε στο γήπεδο. Ήταν λίγο απογοητευτικό ότι ξέφυγε η διαφορά τόσο πολύ από το πρώτο ημίχρονο. Από ένα σημείο και μετά προφυλάχθηκα, γιατί προέρχομαι από έναν τραυματισμό.

Ξεκάθαρα ο στόχος είναι να κάνουμε μία νίκη και να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά πηγαίνουμε μέρα με την μέρα. Ξέρουμε ποιες είμαστε, τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε ακόμη προβλήματα, αλλά δεν θέλω να ακουστεί ως δικαιολογία. Παραμένουμε μες στους στόχους μας. Αν δεν έρθει η νίκη αύριο με την Γαλλία, θα προσπαθήσουμε να έρθει με την Κορέα. Ξέρουμε όλοι ότι θα μιλήσει η ελληνική ψυχή. Η Ελλάδα δεν πάει συνέχεια στο Παγκόσμιο και είμαστε εδώ για να το απολαύσουμε, αλλά και να ανταποκριθούμε σ’ αυτό που εκπροσωπούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ