Σπυριδοπούλου: «Πάθος, μαχητικότητα και συγκέντρωση»

Σπυριδοπούλου: «Πάθος, μαχητικότητα και συγκέντρωση»

Η διεθνής φόργουορντ έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του «τελικού» με τη Νότιο Κορέα.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ Γυναικών μετά τις ήττες από Καναδά και Γαλλία θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στη Νότιο Κορέα, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στις 12 κορυφαίες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην Τενερίφη.

Η Αννα Σπυριδοπούλου με δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του «τελικού» με τις Ασιάτισσες. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι παίκτριες της γαλανόλευκης για να πάρουν τη νίκη και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση, θα πρέπει να βγάλουν στο παρκέ πάθος και μαχητικότητα και θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένες καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η εμφάνιση απέναντι στη Γαλλία είναι ένα βήμα για να κάνουμε κάτι καλό αύριο με την Κορέα. Στο πρώτο παιχνίδι με τον Καναδά δεν δείξαμε τον καλό μας εαυτό, αυτόν που είχαμε παρουσιάσει πέρυσι. Θεωρώ ότι αυτό είναι η αρχή, καθώς δείξαμε μαχητικότητα και πάθος, κάτι το οποίο μας χαρακτηρίζει. Θέλω να πιστεύω ότι και στο αυριανό παιχνίδι θα έχουμε την ίδια διάθεση και θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που τόσο θέλουμε. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Κορέα και έχουμε δουλέψει αρκετά. Το αυριανό παιχνίδι είναι νοκ άουτ και το θέλουμε πάρα πολύ για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση που είναι και ο στόχος μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και στα 40 λεπτά στο παιχνίδι και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ