Ματς ζωής ή θανάτου για την Εθνική Γυναικών

Ματς ζωής ή θανάτου για την Εθνική Γυναικών

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει τη Νότια Κορέα σήμερα (15:30) και θέλει πάση θυσία τη νίκη προκειμένου να περάσει στις 12 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Η Εθνική Γυναικών δεν κατάφερε να πάρει νίκη κόντρα σε Καναδά και Γαλλία και παίζει απόψε τον πρώτο της τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Τενερίφη απέναντι στη Νότια Κορέα. Οι παίκτριες του Κώστα Κεραμιδά θέλουν μόνο νίκη σήμερα για να περάσουν στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

Η Εθνική ομάδα παρόλο που ήταν πολύ καλή ηττήθηκε από τη Γαλλία και πλέον αν θέλει να είναι στις 12 καλύτερες ομάδες στον κόσμο, κάτι που γίνεται όμως μόνο με νίκη. Η αντίπαλος της ελληνικής ομάδας έχει επίσης δύο ήττες και θα παλέψει κι εκείνη για την πρόκριση της ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια ταχύτατη ομάδα, η οποία έχει υψηλό ποσοστό ευστοχίας σε σουτ τριών πόντων.

Στο σημερινό ματς θα επιστρέψει για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα η Κατερίνα Σωτηρίου ενώ η Ελλάδα με νίκη σήμερα θα διεκδικήσει την Τετάρτη μια θέση στα προημιτελικά με αντίπαλο τη δεύτερη του Β’ Ομίλου: λογικά τη Νιγηρία, εφόσον αυτή νικήσει την αδύναμη Αργεντινή ή αν χάσει και η Τουρκία κερδίσει την πανίσχυρη Αυστραλία με τις γειτόνισσες. Αν μάλιστα η Εθνική φτάσει ως τα προημιτελικάθα πέσει πάνω στην ανίκητη ομάδα των ΗΠΑ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ