Σπανού : «Αφιερωμένο στην Εβίνα…»

Σπανού : «Αφιερωμένο στην Εβίνα…»

Η διεθνής φόργουορντ μίλησε για την πρόκριση στη δωδεκάδα και την αφιέρωσε στην Εβίνα Μάλτση που τραυματίστηκε. Αναλυτικά και οι δηλώσεις της Κατερίνας Σωτηρίου.

Η Άρτεμις Σπανού αφιέρωσε τη νίκη επί της Κορέας στην τραυματία Εβίνα Μάλτση και ξεκαθάρισε πως η αρχηγός της Ελλάδας θα είναι έτοιμη για την «μάχη» στους «12».

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε: «Μπήκαμε μέσα γνωρίζοντας πως παίζουμε έναν τελικό. Και οι 12 ήμασταν έτοιμες για τον κόουτς. Το πρώτο ημίχρονο δεν πήγε όπως το θέλαμε. Συγκεντρωθήκαμε και πήραμε το ματς. Έχει γίνει μότο το «δεν καταλαβαίνω». Όποια και να βρεθεί μπροστά μας την αντιμετωπίζουμε με το ίδιο σκεπτικό» και συνέχισε για την Μάλτση των ρεκόρ:

«Είναι η καλύτερη Ελληνίδα παίκτρια. Κατάφερε να περάσει άλλη μία μεγάλη μπασκετμπολίστρια. Της αφιερώνουμε τη νίκη. Είχε ένα πρόβλημα στη μέση, αλλά θα το γιορτάσουμε αύριο».

Για το επόμενο παιχνίδι είπε: «Κεφάλια μέσα, συγκεντρωνόμαστε. Δεν ξέρουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε, αλλά θα δώσουμε το 100%».

Σωτηρίου: Είμαι στο όνειρό μου αυτή τη στιγμή!

Η Κατερίνα Σωτηρίου μίλησε για τη νίκη επί της Κορέας και τόνισε πως η εθνική γυναικών μπορεί να προκριθεί στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε Κατερίνα Σωτηρίου στη κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του ματς με την Κορέα: «Συγχαρητήρια σε όλους. Όλοι έβαλαν ένα λιθαράκι. Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό και όλο το τιμ που με βοήθησε να είμαι εδώ και να βάλω το λιθαράκι μου.

Έχω ονειρευτεί να είμαι εδώ. Είμαι στο όνειρό μου αυτή τη στιγμή. Μπορούμε την οκτάδα, τώρα χαίρομαι αλλά τα κεφάλια μέσα. Είμαστε έτοιμες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ