Μάλτση : «Δεν σταματάω από την Εθνική»

Μάλτση : «Δεν σταματάω από την Εθνική»

Η Εβίνα Μάλτση μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Νιγηρία αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της Εθνικής ομάδας

Η Εθνική Ελλάδας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τη Νιγηρία με 57-56 μένοντας εκτός από τη συνέχεια του Παγκόσμιου της Ισπανίας. Η αρχηγός της ομάδας, Εβίνα Μάλτση μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι αυτό δεν ήταν το τελευταίο της παιχνίδι με την Εθνική. Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μάλτση για το παιχνίδι αλλά και την απόφαση της να συνεχίσει να αγωνίζεται με την Εθνικής Ελλάδας:

«Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Συγχαρητήρια στην Νιγηρία, μας κέρδισε άξια. Συγχαρητήρια στη Φασούλα. Έχει σημασία τέτοιες κοπέλες να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Για το ματς, κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Το διορθώσαμε και το γυρίσαμε. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Όταν χάνεις μια πρόκριση στους «8» για ένα ριμπάουντ… Ήταν ένα ριμπάουντ το θέμα, μετά τις βολές της Στέλλας. Πήραν το επιθετικό ριμπάουντ και χάθηκε το παιχνίδι. Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό. Δώσαμε όλες το 100%. Προσπαθήσαμε, ο κόσμος το είδε. Η πίκρα είναι μεγάλη, δεν ξέρω τι να πω»

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Ζητώ συγγνώμη για την συναισθηματική αναστάτωση. Ήταν άθλος ότι βρεθήκαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και περάσαμε στους «12». Διεκδικήσαμε επάξια την πρόκριση. Εμείς χάσαμε το παιχνίδι, δεν μας κέρδισε η Νιγηρία. Δείξαμε πως είμαστε στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δεν είναι εύκολο να εστιάσεις στα θετικά, αλλά δεν πρέπει να τα παραβλέψουμε».

Για το μέλλον της στην Εθνική: «Όχι δεν σταματάω. Τον Νοέμβριο έχουμε προκριματικά. Εύχομαι να μας έχει όλες καλά ο Θεός. Αυτή η ομάδα έχει καρδιά και ελληνική ψυχή. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο, για να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας στο υψηλότερο επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ