Μαυροειδής : «Θα παλέψουμε ως Έλληνες»

Μαυροειδής : «Θα παλέψουμε ως Έλληνες»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δίνοντας υπόσχεση πως οι διεθνείς θα παλέψουν για να φτάσουν στη νίκη.

Ο σέντερ της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος, Δημήτρης Μαυροειδής, μίλησε στην FIBA τονίζοντας πως η καινούργια Εθνική θα κάνει το καλύτερο δυνατό στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Επίσης ο ψηλός της Ένωσης ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία είναι το δυσκολότερο, ενώ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στην αναμέτρηση με το Ισραήλ στην Κρήτη τη Δευτέρα.

«Η ευθύνη που έχουμε όλοι μας είναι να κάνουμε την Εθνική τόσο πετυχημένη όσο ήταν στο παρελθόν. Η Μεγάλη Βρετανία είναι ίσως η πιο δυνατή από τους αντιπάλους μας και συνεπώς το παιχνίδι αυτό είναι το πιο δύσκολο. Το ματς με το Ισραήλ θα είναι για μένα ιδιαίτερο, γιατί κατάγομαι από την Κρήτη και η οικογένειά μου μένει εκεί. Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας κι εμείς θα παλέψουμε σαν Έλληνες. Μακάρι να κερδίσουμε και να τους δώσουμε αυτή τη χαρά», τόνισε 32χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ