Ισραήλ – Εσθονία 88-68

Ισραήλ – Εσθονία 88-68

Το Ισραήλ νίκησε την Εσθονία (88-68) με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο στο άλλο ματς του ομίλου της Εθνικής, σε μια αναμέτρηση όπου προπονητές ήταν οι παλιοί μας γνώριμοι Οντέντ Κάτας και Τιτ Σοκ.

Το ματς των Ισραηλινών κόντρα στους Εσθονούς ήταν ανταγωνιστικό μόλις για ένα ημίχρονο. Μετά τις δύο πρώτες περιόδους, η ανάπαυλα βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά με 38-35.

Έκτοτε όμως οι παίκτες του Οντέντ Κάτας πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν και με ένα επί μέρους 50-33 στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την διαδικασία πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο με άνετη νίκη.

Οι Ισραηλινοί επιτέθηκαν στοχευμένα και σούταραν με 60% στην αναμέτρηση. Ήταν πολύ εύστοχοι από τα 6,75μ στις λίγες προσπάθειες που πήραν (9/14) ενώ κυριάρχησαν κατά κράτος στις μάχες της ρακέτα αφού πήραν περισσότερα ριμπάουντ (40 έναντι 31) και πέτυχαν υπερδιπλάσιους πόντους από το ζωγραφιστό (46-20).

Για τους Ισραηλινούς ξεχώρισαν οι Χάουελ Τζούνιορ, Μεκέλ και Ντόουσον και για τους Εσθονούς του παλιού μας γνώριμου Τιτ Σοκ οι Κίτσινγκ και Βάιντερμαν.

Για τους παιλότερους ακολουθούν και οι φωτογραφίες των δύο προπονητών και πάλαι ποτέ παικτών του Παναθηναϊκού τις δεκαετίες του ’90 και του ’00.

Ο Τιτ Σοκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ