Λαρεντζάκης : «Λογικό το άγχος όταν φοράς φανέλα με αυτή την ιστορία»

Λαρεντζάκης : «Λογικό το άγχος όταν φοράς φανέλα με αυτή την ιστορία»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τη νίκη της Εθνική μας ομάδας κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία με 95-92, στη πρεμιέρα των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Ελλάδα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου νικώντας τη Μ. Βρετανία στο Λέστερ (92-95).

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών και σε δηλώσεις του στάθηκε στην καρδιά των συμπαικτών του στην αναμέτρηση με τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και στο γεγονός πως όταν φοράς τη φανέλα της Ελλάδας που έχει γράψει ιστορία είναι λογικό να έχει άγχος.

Τέλος αναφέρθηκε και στη λέξη συγκίνηση που έγραψε στο Instagram λέγοντας ότι είναι λίγη για να περιγράψει πώς αισθάνεται ο Έλληνας γκαρντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη: 

«Για μας ήταν κάτι καινούριο. Ήρθαμε όλοι με την καλύτερη ψυχολογία και θέληση για αυτά τα παιχνίδια. Ήταν δύσκολο σε τρεις μέρες να βρεθούμε όλοι μαζί και να αποκτήσουμε χημεία. Το καλό είναι πως βγάλαμε καρδιά στο γήπεδο και με την εμπειρία παικτών όπως του Μπουρούση και του Βασιλόπουλου πήραμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα».

Για τη νίκη κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία: «Το αποτέλεσμα μετρά. Έπρεπε να νικήσουμε! Όταν φοράς τη φανέλα με αυτή την ιστορία και όταν αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στην Εθνική έχεις ένα άγχος. Σκέφτεσαι ότι εκπροσωπείς όλη τη χώρα και σε βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι»

Για το πως ένιωσε στο πρώτο του ματς με την Εθνική: «Για μένα ήταν το πρώτο επίσημο ματς. Ήταν το όνειρό μου και είμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάστηκε με νίκη και καλή εμφάνιση δική μου. Η λέξη συγκίνηση που έγραψα στο Instagram είναι λίγη για να περιγράψει πώς αισθάνομαι».

Για το παιχνίδι της Δευτέρας με το Ισραήλ: «Είναι επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου για να κάνουμε το 2/2 και να αρχίσουμε ιδανικά την πορεία μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ