Ελλάδα – Ισραήλ : Με Καλάθη, Θανάση και Βουγιούκα για το 2/2

Ελλάδα – Ισραήλ : Με Καλάθη, Θανάση και Βουγιούκα για το 2/2

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει το Ισραήλ (17:00, EΡΤ2) στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου, με σκοπό να διπλασιάσει τις νίκες της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την δεύτερη νίκη της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θέλει να κάνει η Εθνική μας ομάδα, η οποία υποδέχεται το Ισραήλ στη Κρήτη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι ενισχυμένο σε σχέση με το ματς κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, αφού στην αποστολή της ομάδας ενσωματώθηκαν ο Νικ Καλάθης, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κι ο Ίαν Βουγιούκας.

Βέβαια ο προπονητής της Εθνικής, Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του τον κορυφαίο από τη νίκη στην πρεμιέρα, Γιάννη Μπουρούση, με τον Έλληνα σέντερ να επιστρέφει στην Κίνα. Πέρα από τον Μπουρούση, χθες «κόπηκαν» ο Αντώνης Κόνιαρης που υπέστη κάκωση στον ώμο, ο Ντίνος Μήτογλου και ο Δημήτρης Κατσίβελης.

‘Οσον αφορά το Ισραήλ, κέρδισε στην πρεμιέρα την Εσθονία 88-68 στο Τελ Αβίβ κι αναμένεται να παραταχθεί στα Δύο Αοράκια με στόχο να κλέψει τη νίκη και να αγκαλιάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Κορυφαίοι παίκτες των Ισραηλινών είναι ο πρώην ΝΒΑερ Γκαλ Μεκέλ που αγωνίζεται στη Γκραν Κανάρια, ο Ρίτσαρντ Χάουελ και Σον Ντόσον.

Δίπλα στην ελληνική ομάδα υπολογίζεται πως θα είναι πάνω από 3.000 θεατές.  Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρνταν Ντοζάι (Κροατία), Σεργκέι Μπελιάκοφ (Ρωσία) και Τσίπριαν Στόικα (Ρουμανία). Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Εσθονία υποδέχεται τη Μ. Βρετανία αναζητώντας αμφότερες την πρώτη τους νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ