Ελλάδα – Ισραήλ : «Πολλοί παίκτες μπορούν να βοηθήσουν», είπε ο Γιαννόπουλος

Ελλάδα – Ισραήλ : «Πολλοί παίκτες μπορούν να βοηθήσουν», είπε ο Γιαννόπουλος

Στην δεξαμενή παικτών που μπορούν να βοηθήσουν την Εθνική ομάδα οποιαδήποτε στιγμή το χρειαστεί, στάθηκε ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Πολλοί είναι οι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την Εθνική μπάσκετ όταν αυτή το χρειάζεται, σύμφωνα με όσα είπε ο Χάρης Γιαννόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την λήξη του ματς με το Ισραήλ.

Ο 28χρονος φόργουορντ ήταν ο πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 13 πόντους (5/7 σουτ) και δήλωσε χαρούμενος για την απόδοση των συμπαικτών του.

«Είναι πολλοί παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα με τη διαμάχη με την Euroleague. Είμαι χαρούμενος για όλα τα παιδιά. Αποδεικνύουν πως είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την εθνική Ομάδα. Η δεξαμενή του ελληνικού μπάσκετ φαίνεται από τις μικρές εθνικές και τους Έλληνες που παίζουν στο πρωτάθλημα. Θα θέλαμε να είναι περισσότεροι. Δείχνουμε ότι υπάρχει συνέχεια», είπε ο παίκτης του Ρεθύμνου.

«Οι πρώτες μέρες μου έκαναν εντύπωση. Είχα να το ζήσω οκτώ χρόνια. Ήταν περίεργο, αλλά ένιωσα σαν να μην πέρασε μια μέρα. Είχα συνηθίσει από τα 14 να παίζω με την Εθνική. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο ή δεν ήθελα να το κάνω εγώ, για να μην αγχωθώ παραπάνω», ανέφερε για την εμπειρία του αυτή την εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ