Με Ραντούλιτσα η αποστολή της Σερβίας για το «παράθυρο» της FIBA

Με Ραντούλιτσα η αποστολή της Σερβίας για το «παράθυρο» της FIBA

Με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα αλλά χωρίς κανέναν παίκτη της Ευρωλίγκας αποτελείται η αποστολή της εθνικής Σερβίας για το «παράθυρο» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χωρίς παίκτες Ευρωλίγκας αλλά με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θα παραταχθεί η εθνική Σερβίας στο προσεχές «παράθυρο» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η εθνική Σερβίας με τους «πλάβι» να αντιμετωπίζουν πρώτα το το Ισραήλ (30/11, 14:00) στο Τελ Αβίβ, και μετά να υποδέχεται την Εθνική Ελλάδος στο Βελιγράδι (3/12, 21:50).

Πιο αναλυτικά η αποστολή της Σερβίας: Στέφαν Πένο (Άλμπα Βερολίνου), Ιλία Ντζόκοβιτς (Μπόρατς Τσάτσακ), Στέφαν Ποτ (FMP), Αλέκσα Αβράμοβιτς (Βαρέζε), Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (Μάλαγα), Μπράνκο Λάζιτς (Ερυθρός Αστέρας), Όγκνιεν Ντόμπριτς (Ερυθρός Αστέρας), Μάρκο Σιμόνοβιτς (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης), Στεφάν Γέλοβατς (Μπάμπεργκ), Αλέκσα Ραντάνοφ (Ερυθρός Αστέρας), Στεφάν Μπίρτσεβιτς (Μπάνβιτ), Ράντε Ζάγκορατς (Παρτιζάν), Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Τσιανγκσού Ντράγκονς), Τζόρτζε Γκάγκιτς (Παρτιζάν), Νίκολα Γιοβάνοβιτς (Τρέντο) και Ντέγιαν Κράβιτς (Βίρτους Μπολόνια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ