Χωρίς παίκτες της Euroleague και του ΝΒΑ η Εθνική στα προκριματικά

Χωρίς παίκτες της Euroleague και του ΝΒΑ η Εθνική στα προκριματικά

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε τους 14 παίκτες, που θα αγωνιστούν στα ματς της Εθνικής με Γερμανία και Σερβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν συμπεριέλαβε τους παίκτες της Euroleague και φυσικά του ΝΒΑ.

Η Εθνική Ελλάδας σε λίγες μέρες επιστρέφει σε ρυθμούς προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς θα κοντραριστεί με τις Γερμανία (Πάτρα, 30/11) και Σερβία (Βελιγράδι, 3/12) για τα τελευταία ματς του ομίλου.

O Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε τις κλήσεις του για τα δύο παιχνίδια με Γερμανία και Σερβία και δεν κάλεσε κανέναν παίκτη από τις ομάδες που αγωνίζονται στη Euroleague και φυσικά από το ΝΒΑ. Υπενθυμίζεται πως η επίσημη αγαπημένη δεν έχει κανένα άγχος για τα συγκεκριμένα ματς, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στο Παγκόσμιο της Κίνας το 2019.

Αναλυτικά οι 14 της Εθνικής για τα ματς με Γερμανία και Σερβία: Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μαυροειδής, Βασίλης Μουράτος, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ