Καλτσίδου : «Θα μείνω κοντά στην Εθνική»

Καλτσίδου : «Θα μείνω κοντά στην Εθνική»

Συγκινημένη ήταν η έμπειρη φόργουορντ μετά το τελευταίο της παιχνίδι με το εθνόσημο.

Δεν μπορούσε να μην είναι συγκινημένη με όσα έζησε η Στέλλα Καλτσίδου έπειτα το τελευταίο της παιχνίδι με την Εθνική.

Η φόργουορντ της Πολκοβίτσε, τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ πως: «Δεν νομίζω ότι επισκιάστηκε το παιχνίδι από το «αντίο» μου. Ήταν ένα έξτρα κίνητρο για όλες για τη νίκη, τα κορίτσια είχαν κίνητρο και για εμένα. Τα δώσαμε όλα. Κάναμε αυτό που έπρεπε και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους, το έκαναν ιδιαίτερο, είμαι πολύ συγκινημένη.

Είναι αυτά όλα που έχουμε ζήσει τόσα χρόνια, έχουμε περάσει πολλά.

Μετράω μόνο τι έχουμε κάνει με την Εθνική. Δεν σταματάω το μπάσκετ ακόμα. Το σκέφτηκα και αυτή ήταν η στιγμή μου. Μακάρι να βάλει ο Θεός το χέρι του και να νικήσει η Πορτογαλία. Αυτό ήθελα, να πω το «αντίο» μου με μια μεγάλη στιγμή. Μακάρι να γίνει το θαύμα το βράδυ.

Δεν μπορώ να πω για το τέλος μια φουρνιάς. Είναι το τέλος της δικής μου εποχής. Είναι άδικο να πω ότι εξαιτίας μου θα είναι το τέλος μια φουρνιάς. Εύχομαι να είναι η αρχή μιας ακόμα καλύτερης γενιάς. Θέλω πάρα πολύ να μείνω κοντά στην Εθνική, γιατί την λατρεύω.

Θα μου λείψει το να ακούς τον Εθνικό Ύμνο, να νιώθεις αυτή τη συγκίνηση. Το έζησα πολλές φορές και απόψε ένιωσα το ίδιο όπως κάθε φορά. Το να φωνάζουμε «Ελλάς»… Θα παραμείνω κοντά στην Εθνική, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ