Μπορούσης: «Δεν θα αγωνιστώ στο ματς με την Σερβία»

Μπορούσης: «Δεν θα αγωνιστώ στο ματς με την Σερβία»

Ως μεγάλη επιτυχία χαρακτήρισε την πρόκριση της εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο από τόσο νωρίς ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν μπορεί να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο ματς κόντρα στην Σερβία.

Στο γεγονός ότι η εθνική ομάδα προκρίθηκε τόσο νωρίς στο Παγκόσμιο Κύπελλο στάθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης, ενώ παράλληλα τόνισε ότι του έχει γίνει συνήθεια να ταξιδεύει από την Κίνα για να ενισχύει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Επιπλέον, ο Καρδιτσιώτης σέντερ αναφέρθηκε ότι δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Σερβία, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τους Λάιονς.

Πιο αναλυτικά, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας υποστήριξε: «Δεν έχει σημασία πόσους πόντους έχω πετύχει εγώ. Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια για να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι μεγάλη επιτυχία που προκριθήκαμε τόσο νωρίς, όλα τα παιδιά που έχουν έρθει και έχουν παίξει τα έχουν πάει φανταστικά. Θέλω να πω στον Βαγγέλη Μαργαρίτη που δεν είναι κοντά μας περαστικά, είναι τραυματίας και δεν μπορούσε να έρθει. Άξιζε να είναι και πάλι εδώ. Για μένα το ταξίδι από την Κίνα είναι συνήθεια πλέον. Δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω τη Δευτέρα, γιατί η ομάδα μου στην Κίνα έχει ένα ματς στις 6 Δεκεμβρίου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ