Λαρεντζάκης: «Τεράστιο το κίνητρο όταν παίζεις για την εθνική ομάδα»

Λαρεντζάκης: «Τεράστιο το κίνητρο όταν παίζεις για την εθνική ομάδα»

Την νίκη έθεσε ως στόχο στο ματς με την Σερβία ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σε δηλώσεις που παραχώρησε, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι μεγάλο κίνητρο για έναν παίκτη να αγωνίζεται για την εθνική του ομάδα.

Με σκοπό να πάρει την νίκη απέναντι στην Σερβία θα ταξιδέψει η εθνική μας ομάδα σύμφωνα με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ενώ παράλληλα ο γκαρντ της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στην νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στην Γερμανία.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην ΕΡΤ2:

Αρχικά τόνισε: «Το κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια είναι τεράστιο, όταν παίζεις για την Εθνική ομάδα της χώρας σου. Είμαστε χαρούμενοι για το «9 στα 9», τώρα παίζουμε με την Σερβία η οποία… καίγεται για την νίκη. Εμείς θα πάμε για την νίκη, γιατί κανείς δεν θέλει να χάνει»

Για το ματς με την Γερμανία: «Η Γερμανία είναι μία σκληρή ομάδα, της αρέσει να τρέχει, να είναι πάντα σε υψηλό ρυθμό. Εμείς κάναμε μόνο τέσσερις προπονήσεις όλοι μαζί, δεν ήταν καθόλου εύκολο παιχνίδι. Αλλά η ψυχή και η ενέργεια που βγάζει κάθε παίκτης μέσα στο παρκέ είναι αρκετή για να καλύψουμε κάποια άλλα κενά, στα οποία θα μπορούσαμε να δουλεύαμε περισσότερο»

Για το ματς με την Σερβία: «Δεν θα είναι καθόλου εύκολα με την Σερβία που… καίγεται. Εμείς θα πάμε για να δώσουμε όλα, δεν είναι μόνο η νίκη αλλά υπερασπιζόμαστε μία ολόκληρη χώρα και θέλουμε να κάνουμε το απόλυτο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ