Βασιλόπουλος: «Οι Σέρβοι το ήθελαν παραπάνω»

Στο γεγονός ότι η Σερβία ήθελε περισσότερο το παιχνίδι απέναντι στην εθνική μας ομάδα στάθηκε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Βασιλόπουλος: «Οι Σέρβοι το ήθελαν παραπάνω» | to10.gr

Το παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στη Σερβία σχολίασε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, με τον άσο του Περιστερίου να τονίζει ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να είχε παίξει καλύτερα.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ στην ΕΡΤ:

«Από την αρχή ήταν λίγο περίεργο το παιχνίδι. Είχαμε νέους παίκτες και λιγότερο χρόνο για προπονήσεις. Είναι δύσκολο να εμπεδώσεις τα συστήματα τόσο γρήγορα. Θα σταθώ στη διάθεση. Οι Σέρβοι δυστυχώς το ήθελαν πολύ περισσότερα από εμάς, είναι θέμα διάθεσης. Δεν είχαμε τη διάθεση. Βέβαια, ήταν αναμενόμενο μετά από ένα σερί νικών. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία.

Ήμασταν αρκετά πιο χαλαροί. Αυτό θα έπρεπε να μας ευνοήσει. Θα έπρεπε να παίζαμε πιο όμορφα χωρίς άγχος και πίεση. Λειτούργησε διαφορετικά αυτό. Δεν υπήρχε η ελευθερία που θα έπρεπε να υπάρχει. Δεν έγινε αυτό.

Είναι καλύτερα που χάσαμε, από μία ήττα μαθαίνεις περισσότερα. Μόνο καλό θα μας κάνει αυτή η ήττα. Θέλουμε να ανέβουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην κατάταξη. Πρέπει να κερδίσουμε στα επόμενα δύο ματς στο επόμενο παράθυρο. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι που θα έρθει το Παγκόσμιο. Εύχομαι να είμαι γερός και υγιής. Αν με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι εδώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο