O πατέρας του Αξελ Τουπάν, Ζαν-Εμέ, ομιλητής του ΣΕΠΚ

O πατέρας του Αξελ Τουπάν, Ζαν-Εμέ, ομιλητής του ΣΕΠΚ

Ο τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας U20 και πατέρας του φόργουορντ του Ολυμπιακού, αναμένεται με τον συνεργάτη του στο Διεθνές Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών.

Γνωρίζετε τον Ζαν-Εμέ Τουπάν; Ο πατέρας του φόργουορντ του Ολυμπιακού, Άξελ, είναι ο προπονητής της Εθνικής Γαλλίας U20 και αναμένεται να παραβρεθεί μετά του συνεργάτη του, στο σεμινάριο του ΣΕΠΚ, ως βασικός ομιλητής.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών.

«Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την περίοδο των Χριστουγέννων 29 και 30 Δεκεμβρίου θα διοργανώσει στο Κλειστό του «ΜΕΤΣ» Διεθνές Σεμινάριο στην Αθήνα, το οποίο θα είναι δωρεάν για όλα τα μέλη του ΣΕΠΚ. Βασικός ομιλητής θα είναι ο τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας U20, Jean-Aime Toupane και ο άμεσος συνεργάτης του.

Το Σεμινάριο θα λάβει χώρα το Σάββατο (29/12) και την Κυριακή (30/12) από τις 10 μέχρι τις 15:00.

O Jean-Aime Toupane σε επίπεδο συλλόγων έχει εργαστεί σε Toulouse, Auvergne, Pau-Orthez, Toulon και Antibes και από το 2014 συνεργάζεται με την Ομοσπονδία της Γαλλίας. Στα χρόνια που είναι στην άκρη του Γαλλικού πάγκου έχει να επιδείξει εξαιρετικό έργο και διακρίσεις. Κορυφαία στιγμή του αποτέλεσε το Ευρωμπάσκετ U20 του 2017, που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τη Γαλλία να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο επικρατώντας στον Μικρό Τελικό της Ισπανία με 72-58!

Ο Jean-Aime Toupane είναι πατέρας του Axel Toupane, ο οποίος αγωνίζεται στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ